Voltooide wensen

Wens van Djesse gaat in vervulling!

By mei 8, 2018No Comments

Afgelopen Vrijdag hebben we de wens van Djesse in vervulling laten gaan. Die ochtend kwam hij rond 10 uur met zijn ouders en zusje bij Dierenambulance de Wijs. Na een voorstelrondje en wat te drinken mocht hij mee met chauffeur René op de ambulance.

Tijdens hun tochtje hebben ze een tussenstop gemaakt bij Vogelopvang de Wulp. Na een tijdje kwamen ze weer aan bij de thuisbasis van de dierenambulance waar ze rlnog een rondleiding kregen en heel toevallige hadden ze daar een hele bijzondere logé. Als afsluiting daar kreeg jij een mooie oorkonde mee naar huis als aandenken.

De dag was nog niet voorbij want de dierenambulance had geregeld dat Djesse een kijkje achter de schermen mocht nemen bij Dierenkliniek Avonturia. Nadat we ons eerst hadden aangemeld gingen we daar een hapje eten. Na de lunch gingen we weer richting de dierenarts en daar lag een kater klaar die gecastreerd moest worden en Djesse keek zijn ogen uit.

Helaas moesten wij weer gaan maar later hoorde ik dat Djesse samen met zijn familie om 5 uur ‘s-middags pas thuis waren dus die hadden zich daar nog prima vermaakt. Djesse ik hoop dat het een dag was die je niet snel zal vergeten en via deze weg wil ik nogmaals iedereen hartelijk bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt.