Voltooide wensen

De wens van Anneloes: Dierendokter worden!

By januari 8, 2017No Comments

Anneloes is een stoere meid van 12 jaar en heeft keihard gevochten tegen leukemie. Volgende week krijgt ze de laatste behandeling en mag ze de dik verdiende bloemen kraal in ontvangst nemen. Ze leert heel hard op het gymnasium omdat ze heel graag dierenarts wil worden. De wens van haar is dus duidelijk… meelopen met de dierenarts.Anneloes de dierendokterNatuurlijk zijn we weer opzoek gegaan naar een praktijk die wilde meewerken en die vonden we snel in Veterinair Centrum Honselersdijk, een dierenartspraktijk voor paarden en huisdieren.

Dus nadat de afspraak gemaakt was brak de dag aan. Na binnenkomst was het tijd voor het spreekuur, een Chiuahua kreeg een inenting en een Shitsu moest eens goed nagekeken worden, na al het harde werken was het tijd voor koffie en na de koffie met alle artsen,assistenten en natuurlijk de praktijk hond maakten Anneloes en de dierenarts zich opvoor een operatie. Een snoezenpoes moest naar de tandarts.

Wij werden weggestuurd maar voor Anneloes was er plaats in de operatie kamer. Wat daar gebeurde vond Anneloes allemaal even mooi.

We hebben natuurlijk ook nog bij de paarden gekeken en natuurlijk geaaid en geknuffeld met de paarden. Daarna was het tijd om te gaan.als dank voor haar hulp kreeg Anneloes een enorme pot met dierendrop. Na al dat harde werk had Anneloes wel trek gekregen en zijn we nog heerlijk wezen lunchen bij Treffers in Honselersdijk.

Mevrouw nam spare-ribs en ik moet zeggen, het was geweldig om haar ervan te zien genieten en ze had dan ook totaal geen moeite om het flinke bord leeg te eten… Fijn te zien dat het zo goed met je gaat Anneloes. Na de lunch was het tijd om afscheid te nemen en waren we allemaal een mooie ervaring rijker.

Wij danken alle dierenartsen en assistenten van de Veterinaire Kliniek in Honselersdijk voor hun gastvrijheid, uitleg, geduld en gezelligheid (en de koffie natuurlijk). http://www.huisdierenziekenhuis.nl

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.