Nieuws

Warme winterfair 2017 in de Hunselaer in Honselersdijk

By december 16, 2017No Comments

Een beetje laat maar dan toch hier het verslag van onze geweldige Winterfair. Na vele voorbereidingen was het dan eindelijk zo ver, de Winterfair 2017 is een feit,en gingen het nu ten uitvoer brengen. Wat was er te doen ?

Er was een grote verscheidenheid aan kraampjes, uit de opbrengst van de kraam verhuur ,hebben we een heleboel kinderen van de stichting blij gemaakt, ze mochten nl voor 35 euro per persoon een cadeau uit kiezen, en ook aan de broertjes en zus werd gedacht, dus het was druk . Gelukkig hebben we ook al donaties van hele lieve sponsors voor de winterfair dus konden we ze allemaal blij maken . En daar gaat het ons tenslotte om

Er waren verschillende workshops waar de kinderen naar hartenlust konden tekenen en konden knutselen, waaronder bv het maken van je eigen kerstbal. Ook stond er op elke tafel een heerlijke bak met fruit, waaronder mini tomaatjes en komkommers ook appels en mandarijnen waren er ,allemaal even lekker de kinderen konden er geen genoeg van krijgen ,

Buiten was er een springkussen voor de allerkleinste en wat troffen we het met het weer ,ook was er een paard en wagen waarop ze een ritje konden maken door de buurt. En als jullie dachten wat is dat oude campertje waar er stond ? ,nou dat was barrels  The Dukes of Westland doet mee met de Barrel race en gaat rijden voor ons ,dus ook helemaal leuk ,heb zelf nog een gebreide muts gekocht maar die was al snel foetsie

We hadden een rookworst eet wedstrijd ,waarbij verschillende teams zo veel mogelijk rookworsten moesten eten binnen 6 minuten. Deze heerlijke worsten zijn ons geschonken door Slagerij Aad Groenewegen, de slager van Honselersdijk ,we hadden meer worsten als teams, de opkomst was niet wat we hadden verwacht. maar gelukkig konden we onder lichte dwang toch wat teams mee laten doen (onbetaald ),de worsten die over waren werden heerlijk geconsumeerd door de aanwezige kinderen en ouders.

Team Maffioso won de cup en komt hem volgend jaar verdedigen en NU, zitten we al vol met teams  ….De drie biggetjes was er ook zo 1 …..

Ook gaat onze grote dank uit naar Family Treffers die heerlijke stamppotten had gesponsord, we hebben er voor gekozen om deze heerlijke stamppotten te geven aan onze vrijwilligers en ouders en kinderen van onze stichting, het was helemaal top .Een stamppot zoals Oma hem maakte. Tijdens het Stampottenbal was er heerlijke muziek van de haagsche band , duh ooiuvaahs die kosteloos een verscheidenheid aan herkenbare rocknummers speelde en dit werd erg goed ontvanguh .

Al met al een geweldige dag ,en zeker voor herhaling vatbaar ,wellicht met wat veranderingen maar ja eens moet ook onze eerste keer zijn . Tijdens deze winter fair ,kwam iemand van de AA werkgroep Westland en gaf ons een zeer gulle donatie, hij was verrukt om te zien hoe en wat wij voor kinderen doen om hun een geweldige dag te bezorgen , en was zeer geïnteresseerd.
Als alles weer een beetje rustig is gaan wij van de Stichting hun bezoeken op een bijeenkomst avond en vertellen wat we doen en waar we voor staan.

 Onze Speciale dank gaat uit naar :

Vitis Welzijn: voor het beschikking stellen van de zaal en de geweldige vrijwilligers.

Slagerij Aad Groenewegen: voor de heerlijke rookworsten.

Family Treffers: voor de zoals oma ze maakte Stamppotten.

ABC logistics: voor de groente en fruit.

Lillows Stable: voor de paard en wagen en het springkussen ,en manege berenstein voor het vervoeren van de paardjes.

Verscheidende Winkeliers uit Monster: waaronder Monica Scherf de prijsjes had geregeld en parfumerie MOOI, Slijterij Mitra, BloemenWInkel Geur en Kleur en DA drogist.

En zeker niet te vergeten alle vrijwilligers die onze mooie Stichting een warm hart toedragen .


Foto’s: