Voltooide wensen

Vliegen met een deltavlieger “high in the sky”

By juni 30, 2016No Comments

Delta Vlieger monsterSoms krijg je wensen dat je denkt WOW…gaaf…spannend en hoe gaan we dat regelen. Deze keer hebben we zo’n wens gehad van Zoë. Zoë wilde dolgraag de lucht in!! super spannend maar zo gaaf…

Het enige nadeel is, met paramotorvliegen is dat we enorm afhankelijk zijn van het weer. We hadden dus al afgesproken dat deze wens in het voorjaar/zomer vervuld zou gaan worden en 15 juni zou het zover zijn. Alleen waren de weergoden ons niet gunstig gestemd, vooral de wind dus hebben we het moeten opschuiven naar 22 juni. Ook die dag begon niet helemaal zoals we hoopten maar naarmate het later werd en de tijd van vertrek naar het strand van Monster naderde werd het warmer en minder wind dus we hadden groen licht om de wens te gaan vervullen.

Om 3 uur hadden we afgesproken op het strand van Monster met Paul, eigenaar van activiteitencentrum Westbeach en Tineke van luchtsportcentrum Overijssel.

Speciaal hiervoor kwam een collega van Tineke uit Zwolle naar Monster, deze kanjer heeft meer vlieguren en was daarbij Ambulance-verpleeger dus de ideale combinatie. Door de files duurde het langer voor hij in het westland was maar we hadden het geluk dat het prachtig weer was dus Zoë en haar broertje Jayden hebben heerlijk in het zonnetje in het zand gespeeld. Kastelen bouwen, elkaar ingraven en papa begraven, een echte stranddag.

Wenscollage van Delta VliegerToen kwam Pascal, de piloot van de dag. Zoë was inmiddels al flink zenuwachtig want tja de lucht in met een heel bijzonder vliegmachine is iets om best de kriebels van te krijgen.
Uiteindelijk gingen ze de lucht in en vlogen ze rond de 300 meter hoog. Even naar de maasvlakte en daarna richting Kijkduin. Wat een ervaring!!!!!

Ik kan nog wel een uur doortypen hoe geweldig het was maar ik denk dat het tijd wordt om het filmpje te gaan laten zien. Na het vliegen hebben we gezellig met zn allen patat, frikandellen, kroketten en ijsjes gegeten en zijn we allemaal vol indrukken en een heerlijk gezonde kleur weer richting huis.

Sandra, Bram, Zoë, Jayden, Paul, Tineke en Pascal ….enorm bedankt voor de geweldige middag enne Zoë, voor ons ben je de meest stoere kanjer!!!! Voor meer info kijk op de volgende websites:

www.westbeach.nlhttp://www.lco.aero/

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.