Nieuws

Vandaag waren wij de blije ontvangers van € 1000,- !

By juni 3, 2017No Comments

Tijdens beursvloerWestland vorig jaar zijn wij in contact gekomen met Tessa van Greenpartners. Zij vertelde dat de werknemers van Greenpartners indien zij willen een donatie mogen doen vanuit hun kerstpakket.

Greenpartners cheque Fred Slot.Dit bedrag wordt dan door Greenpartners verdubbeld en geschonken aan een goed doel. Op de valreep tijdens de beursvloer werd de match gemaakt dat wij de gelukkige ontvanger van dit bedrag zouden zijn. Toen Tessa mailde dat we een cheque met het prachtige bedrag van €1000,00 in ontvangst mochten komen nemen waren wij natuurlijk enorm blij!!! Maandagt 24 april was het zover, een afspraak met Tessa en Fred. Daar aangekomen hebben we een kijkje achter de schermen mogen nemen van dit mooie bedrijf dat de grootste leverancier van boeketten in Europa is is gevestigd aan de overkant van de bloemenveiling in Naaldwijk.


Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en hebben ook als partner in de Dutch Flower Group ook een eigen foundation, De Dutch Flower Foundation. Hiermee steunen ze vele goede doelen, misschien leuk om eens na te lezen op de website.


Vandaag waren wij dus de zeer blije ontvangers van een cheque van € 1000,= uit handen van Directeur Fred Slot.
Namens stichting Westlands Hoop en onze kids willen wij jullie bedanken !!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.