Voltooide wensen

Shoeby Kids in Naaldwijk op de bres voor Zoe

By november 28, 2016No Comments

Shoeby KidsInmiddels is het alweer 2 weken geleden dat we een geweldige middag hebben beleefd met Zoe, mama Sandra, Papa Bram, broer Jayden en natuurlijk Annemieke Roos v/d Scheer. Annemieke is de eigenaresse van Shoeby Kids in Naaldwijk en speciaal voor Zoe kwam ze naar haar winkel in De Tuinen om voor Zoe een mooie outfit te vinden. Annemieke had al voorwerk verricht en diverse complete outfits klaar gehangen, dus vertrokken de 2 dames meteen naar de kleedkamer want Zoe zag er wel wat naar haar zin bijhangen.


Tussendoor natuurlijk zelf ook even neuzen en mama en papa keken ook rond voor haar broertje Jayden. Al snel had Zoe een keuze gemaakt, een geweldig zwart setje met grote witte ogen-applicaties inclusief een bijpassend tasje en een lief kettinkje. Er was alleen een klein dingetje….haar schoenen pasten er niet bij. Voor Anemieke geen probleem dus schoenen werden er ook bij gezocht. Nadat Zoe helemaal klaar was met passen, kiezen en fotoos maken in de winkel was het tijd om naar sGravenzande te gaan, op naar de volgende verrassing.


Zoë bij Shoeby KidsDaar aangekomen stonden Soraya steenwijk en Cheyenne van Herp klaar om Zoe en mama Sandra een make over te geven. Na de koffie, thee, limonade, snoepjes en koekjes was het make-over-tijd. Papa Marco en Jayden gingen aan de slag met een lego bouwpakket.

Onder supervisie van Annemieke, die de kleding van Zoe in de gaten hield was het tijd voor Rob om de fotoos te gaan maken. Zoe stond als volleerd mannequin voor de camera. Natuurlijk ging ook mama Sandra op de foto want tja een makeover moet vastgelegd worden. Ook fotoos met de dames die deze middag mogelijk hebben gemaakt werden er genomen en het gezin compleet. Zoe ging er zo in op dat we alleen fotoos van haar in haar gekozen setje hebben gemaakt en de meegebrachte setjes een eh beetje vergeten zijn.

Toen de fotoos klaar waren bleek dat het de kleding niet uit getrokken hoefden te worden maar dat Zoe dit van Annemieke kreeg!!!! wat een supergaaf kado!!!!! Dank je wel, echt enorm liefmama, papa, Jayden, Annemieke, Soraya en Cheyenne gemaakt waren gingen de dames weer richting huis.

Voor ons was de dag echter nog niet voorbij want na zon drukke dag hadden we wel trek gekregen dus zijn we nog gaan eten bij de snackbar want tja dat is toch het allerlekkerste

Nadat we afscheid genomen hebben ging iedereen moe maar voldaan weer richting huis, Het was een geweldige middag!!!!!


Heel veel dank aan
Shoeby Kids Naaldwijk|Annemieke Roos Vd Scheer|Soraya Steenwijk en Cheyenne Van Herp

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.