Nieuws

Verslag Rondvaart Westland Event

By april 27, 2016No Comments

 

Eind april stond in het teken van een prachtig evenement wat georganiseerd mocht worden door Stichting Westlands hoop in samenwerking met Rondvaart Westland namelijk, een prachtige rondvaart op de wateren door het Westland. Rond 10:00 uur was afgesproken aan de kade in Naaldwijk om af te varen en te genieten op de wateren die het Westland rijk zijn.


Onderweg was het een feest van jewelste en iedereen genoot uitbundig van de prachtige omgeving. Tijdens de vaart door het Westland, vertelde Jan van Rondvaart Westland ook nog eens enkele weetjes over gebouwen, waar de boot langs voer.


Er werden onderweg ook heerlijk fruit uitgedeeldt, en de vrijwilligers hebben gezorgd voor Koffie, thee, limonade, koekjes en snoepjes. En zelfs de inwendige mens werd niet overgeslagen. Speciaal voor deze dag heeft Angelique heerlijke bolletjes gesmeerd!


Het fruit werd mede mogelijk gemaakt door Ingrid Slats en was van uitermate goede kwaliteit. Tijdens de boottocht is er natuurlijk ook gefilmd en heeft Angelique samen met Rob de video’s mogen voorzien van begeleidende teksten. Al met al een geslaagde dag op het water van het Westland. Iedereen die aanwezig was, ontzettend bedankt. Dankzij jullie is deze rondvaart een geslaagd evenement geworden!

Wilt u ook eens meevaren op de rondvaartboten van Rondvaart Westland? Bekijk dan eens de website: www.rondvaartwestland.com. Hier vindt je meer informatie over de vaartijden, opstapplaatsen en schippers van deze vloot.

Tot de volgende keer, en vergeet niet de video te bekijken!

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.