Nieuws

Prachtige donatie van Kinderkledingbeurs De Lier ontvangen!

By juni 20, 2017No Comments

Van Kinderkledingbeurs De Lier hebben we een ongelooflijk mooi bedrag gekregen. Stichting Westlands Hoop heeft een donatie van € 500,- mogen ontvangen!

Kinderkledingbeurs De LierWil je je kinderen leuk kleden maar wil je niet te veel geld uitgeven? Heb je nog veel kleding liggen en vind je het zonde om weg te gooien? Dan is de kinderkleding- en speelgoedbeurs De Lier echt iets voor jou!

Met meer dan 80 vrijwilligers organiseren ze twee maal per jaar in de sporthal in De Lier een beurs met daarin baby- en kinderkleding, speelgoed, boxen, autostoeltjes, kinderwagens en allerlei ander spullen.

Hoe werkt het?

Rommelmarkt struinenDe verkopers leveren bij de kinderkledingbeurs op vrijdagavond de spullen in. Ze krijgen van de organisatie een nummer en zij zorgen er dan voor dat al deze spullen soort bij soort en op maat gehangen worden. Het lijkt dus eigenlijk op een hele grote winkel met van alles.
De kopers komen dan op zaterdagmiddag kopen. De kopers betalen 10% extra om alle kosten te dekken en de verkopers krijgen 75% van het verkochte geld terug .

25% geven ze aan diverse doelen in – en om het westland een deel als bijdrage. Het liefst waar kinderen mee gemoeid zijn. Denk bijv. aan de scholen, sportverenigingen en muziek-toneelgroepen. Hiervan kunnen ze leuke dingen doen. De voedselbank kan ook vaak op hun steun rekenen.

We willen alle vrijwilligers van de kinderkledingbeurs die meehelpen dit initiatief mogelijk te maken ontzettend bedanken voor de mooie donatie.

Dank jullie wel…. We gaan er mooie dingen mee doen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.