Nieuws

Prachtige donatie van Bouwjaar’66!

By november 6, 2016No Comments

Bouwjaar '66Dit voorjaar werden we benaderd door Bouwjaar’66. Nu zult u zich wel afvragen wat is dat…. Bouwjaar ’66 is een groep van 5 vrienden allemaal (zoals het al zegt) geboren in het jaar 1966. Waarom dit zo bijzonder is? Ze werden dit jaar 50 jaar!!!! Bouwjaar ’66 zijn Corjan Treffers, Hans v/d Vlis, Andre Penning, Henri Valstar en Peter de Brabander.  Ze waren van plan een groot feest te geven en zochten een westlands, goed doel om ipv kadootjes een geldbedrag te doneren en kwamen zo bij ons terecht.

Na een ontmoeting kregen we de bevestiging dat wij het goede doel waren geworden en konden de kaarten gedrukt worden. De ongeveer 180!! gasten was gevraagd om in plaats van een kado een donatie in de spaarpot te doen. Wat een geweldig initiatief!!!!

27 augustus was de dag van het feest een heerlijke warme zomerdag. Nadat in eerste instantie onze spaarpot werd afgekeurd, wij hebben nl een heel schattig spaarvarken waar eeh als je heel veel propt 10 enveloppen inpassen stond er die dag een grote (zuurkoolvat) spaarpot klaar. Poster en flyers lagen erbij zodat de gasten konden zien wat onze stichting doet.

Afgelopen week kregen we de cheque overhandigd van de heren. Het westlandse feestje, met zanger Marc Verkade had het ongelooflijke bedrag van 2145 euro opgebracht!!!!

Wat een enorm bedrag is dit…wij gaan het goed besteden en als afgesproken oa een geluidsset aanschaffen zodat we bij de komende events en wensen de gezelligheid kunnen opschroeven met muziek.

We zijn Corjan, Peter, Hans, Andre en Henri en natuurlijk de 180 gasten enorm dankbaar en we zullen nog vaak aan jullie denken als we de muziek aanzetten

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.