Nieuws

Een prachtig gebaar van Pepperfarm

By februari 12, 2016No Comments

Handen van Kaj* en familieTijdens de laatste fotoshoot van Kaj* was er een foto gemaakt van de handen van Kaj*, zijn broertje Dylan en papa en mama gemaakt, mooi op elkaar tegen een boom. Deze foto vonden wij het vastgelegde moment van het voor altijd met elkaar verbonden zijn. Na het overlijden van Kaj* is de foto nog regelmatig bekeken en toen we zagen wat een mooie schilderijen pepperfarms.nl maakt hebben we de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd wat de kosten waren als wij die foto wilden laten vereeuwigen op aluminium. Tot op de dag van vandaag weten we nog steeds niet wat de kosten hiervoor zijn, wat een prachtig gebaar is, want eerlijk is eerlijk een foto als dit is onbetaalbaar.

Bram wilde de foto ontvangen om hem te bewerken zodat hij kon laten zien wat het eindresultaat zou worden en dit aan Marc, Ilonka en Dylan sturen als herinnering aan Kaj*. Zo gezegd zo gedaan. Nadat we in overleg de foto gekozen hebben die het zou worden op de juiste manier bewerkt heeft Bram, zelf ook niet gezegend met een geweldige gezondheid, de foto geprint op aluminium en er een blind ophangsysteem aan bevestigd zodat het een mooi schilderij aan de muur wordt.

Gisteren is het ontvangen door Marc en Ilonka en ze waren er erg blij mee. Een lief bedankje op Facebook hebben we inmiddels van hen ontvangen en wij zijn enorm blij dat dit gebaar zo dankbaar in ontvangst is genomen. Kaj* staat voor ons voor stichting Westlands Hoop, mede dankzij hem is onze stichting ontstaan en hopen we nog veel Kaj*s mooie momenten te bezorgen, mooie herinneringen voor momenten dat het allemaal minder positief is en herinneringen om kracht uit te putten. Lieve Kaj* je wordt gemist maar je zit absoluut voor altijd in ons hart en zullen je nooit vergeten.

Wij van Westlands Hoop zijn erg dankbaar voor dit soort spontane initiatieven van mensen met het hart op de juiste plaats.

Voor meer info over de prachtige producten van Pepperfarm kunt u de website of Facebook pagina bezoeken

http://www.pepperfarm.nl

www.facebook.com/pepperfarm.photoworks/

pepperfarm

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.