Nieuws

Op naar het corso met thema “beeldschoon

By juni 27, 2016No Comments

Varend Corso Westland CollageNog 39 dagen en dan is het zover, dan varen we weg met onze prachtige corsoboot. De voorbereidingen zijn in volle gang, overleg, inkopen, inspiratie opdoen, praten, sponsoren zoeken, filmen, figuranten en vrijwilligers instrueren, timmeren en ga zo nog maar even door. Het is heel spannend maar bovenal echt geweldig om te doen.

We hebben een prachtige schuit toegewezen gekregen en zijn daar super blij mee. De tekening is gemaakt, de titel verzonnen en het ontwerp krijgt steeds meer vorm, in onze hoofden nu nog en hopelijk gaat dit tot uiting komen op het moment dat we gaan bouwen.

Nieuwsgierig naar wat we gaan maken? tja dat blijft nog even geheim maar op de collage staan wel een aantal foto’s van wat we gaan gebruiken en verwerken. Er zijn al heel veel enthousiaste mensen die ons helpen met het sponsoren , bouwen en denken.

Monique is onze grote creatieve arrangeur en er is een heel bijzondere klik ontstaan, dit werkt natuurlijk erg fijn. Wat we nu nog zoeken? We zoeken nog een aantal sponsoren voor een aantal artikelen en donateurs die met een reclame uiting op de surfplank komen.

Dus mocht u ons op wat voor wijze dan ook kunnen en willen helpen stuur een mailtje aan Angelique@westlandshoop.nl en er wordt contact met u opgenomen.

Wij kijken inmiddels echt enorm uit naar het moment dat we kunnen gaan beginnen, het zal een enorm drukke, hectische maar bovenal gezellige week gaan worden.

Wij zijn er klaar voor, nu de boot nog en natuurlijk voor ons maar zeker ook voor de mensen die alle boten gaan bewonderen hopen we op het perfecte corsoweer.

Nog even voor de belangstellende….Het varend corso is dit jaar op 5, 6, en 7 augustus.

Voor de vaarroute en meer informatie kunt u kijken op www.varendcorso.nl

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.