Nieuws

Samenwerking met Middin De Werkwinkel

By maart 8, 2016No Comments

Vandaag zijn we weer een samenwerking aangegaan om onze corsoboot op te tuigen. Middin de werkwinkel in Wateringen gaat ons helpen!! We hebben een idee met “kralen” en Middin gaat deze voor ons maken. We zijn er al wezen neuzen in het winkeltje en hebben er de meest leuke dingen gezien die handmatig gemaakt worden dus we hebben er alle vertrouwen in dat het met ons idee ook helemaal goed gaat komen.

Wat is de Werkwinkel?

De Werkwinkel is een dag activiteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze streven er met de cliënten naar om kwalitatief hoogwaardige producten te vervaardigen. Onder meer worden er tasjes, kaarsen, zeep, naamslingers en boeketten gemaakt. Ook is er een afdeling industrieel werk. De activiteiten zijn laagdrempelig, wel proberen we de cliënten actief deel te laten nemen aan het vervaardigen van de producten.

De Werkwinkel is gelegen aan de rand van Wateringen, dicht bij het centrum. Het centrum is geschikt voor rolstoelers.

Dus zoekt u een leuk cadeau voor de Pasen, een geboortegeschenk, nieuwe tas, een mooie decorkaars, zeepcadeautjes als bedankje na bijvoorbeeld een huwelijk of jubileum? Ga eens een bezoekje brengen aan de werkwinkel en bespreek met de enthousiaste medewerkers wat de mogelijkheden zijn voor een gepersonaliseerd aandenken of cadeau.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.