Wil jij een wens laten uitkomen?

Ben jij langdurig ziek en wil je eens een dag iets superleuks doen? Bekijk dan nu samen met je vader en/of moeder deze pagina, kies een wens uit en stuur hem ons op! Wij zullen jouw aanvraag in onze mailbox krijgen en zullen je zo snel mogelijk een antwoord geven of jij bent uitgekozen voor een prachtige dag!

Vraag nu een wens aan!

‘s Gravenboules

‘s Gravenboules

Bakkerij Malkenhorst

Bakkerij-Malkenhorst-vestiging-Poeldijk_218180_a

Buggy Westland

Buggy Westland

Cannes By Kim

brasserie cannes

Jeux des Boules…….Mama was is dat nou weer?? euh….. Ja, kleine, dat is iets met grote knikkers. Nou wil je het weten ? Dan ben je van harte welkom hier ,met je papa en mama, broertjes,zusjes en misschien een paar goede vrienden. Wel van te voren even vragen of ze niet te goed zijn.

Altijd al een keer in een bakkerij mee willen kijken hoe al dat lekkers gemaakt wordt? Bakker Wim gaat jouw zijn geheimen vertellen. En wie weet mag je zelf een lekkere taart of gebakje maken.

Dit is zooo cool!!! Lekker met een buggy op pad. Misschien zelfs wel op het strand, uiteraard onder goede begeleiding!

Zo…. Als je hier geweest bent kun je en koken en serveren. Kim toont je de keuken en gaat samen met je vriendjes of vriendinnetjes een lekker iets maken, maar afwassen hoort er ook bij natuurlijk.

De Tapuit Duinwacht

De Tapuit Duinwacht

De Verkleedkist

indeverkleedkist

de Zweth

De Zweth

Dierenambulance

Wens van Djesse

Struinen door de duinen met een heuse duinwachter! Ogen open en oren gespitst! In de duintuin is van alles te zien, horen, ruiken en voelen. Reeen spotten, vossen besluipen of met een echte Jeep het duin in!

Bij de Verkleedkist mag je een mooie outfit uitkiezen die je die dag zou willen dragen. Verkleed als banaan, als zeepiraat of misschien wel als 1 van de dames van K3. Het kan hier allemaal en ook papa en mama kunnen zich eens even uitleven!

De Zweth in Kwintsheul is al jarenlang hèt adres voor gezellige activiteiten zoals waterfietsen, rondvaren in een fluisterboot, midgetgolfen en complete kinderfeestjes. Dus wil jij fluisterend over het waterfietsen of een leuk spelletje midgetgolfen met je familie? Dat gaan we regelen!

Heb je wel eens met een auto op het strand gereden? Dat gaan we doen maar niet met een gewone auto maar met een dierenambulance. Of wil je liever kijken bij de opvang van vogels, egels of andere dieren? Het is jouw dag, dus jij mag het zeggen!

Duinboerderij Willemshoeve

Willemshoeve

Hebbes Partyschmink

logo hebbes partyschmink

Hoefsmederij

Hoefsmederij

Huisdieren Ziekenhuis

Anneloes wordt dierendokter

“Tôôôk, tok, tôôôk!” klinkt luid uit de kippenren. De kippen hebben honger, en dat komt goed uit: je hebt een zak voer bij je. Je stapt met de zak graan de ren binnen, de geur van kippen komt op je af. Een dagje Duinboerderij Willemshoeve is altijd leuk!

Hebbes Partyschmink, de schminksters van ‘t Westland, zorgen er voor dat alle kinderen, groot en klein, de tijd van hun leven hebben.
Professionele schmink en enthousiaste medewerkers laten de gezichtjes van uw kinderen stralen. Wil je een schminkfeest? Kies deze wens!

De beenstand en voetas van het paard moeten eerst goed worden bekeken. Afhankelijk van de manier waarop het paard staat en beweegt, worden de hoeven bekapt. Wil je samen met een hoefsmid een paard bekappen? Kies dan deze wens.

Bij het Huisdierenziekenhuis kunt u terecht voor de beste zorg van uw huisdier. In onze prakijken rondom Den Haag houden meerdere dierenartsen dagelijks praktijk. Wil je zien hoe het eraan toe gaat bij een dierenziekenhuis? Dan kies je deze wens.

Lasergame Westland

Lasergame verhuur westland

leuke-kinderfeestjes.nl

leukekinderfeestjes

Onwijs lekker!

Onwijs Lekker!

Boerderij ‘t Sonnetje

Pannenkoeken 't Sonnetje

Wil je lekker buiten in het bos of park lasergamen met je vriendjes of familie? Lasergame Verhuur Westland stelt hiervoor lasergamepistolen en stoere legerkleding ter beschikking. We geven je uitleg en tips voor gave spellen, zodat jullie je urenlang lekker kunnen uitleven. Veel plezier!!

Popcorn, limonadefontein,vlot bouwen, bootje varen of iets anders?….. Dit kan hier allemaal! De eigenaar moest hier maar 3 seconden over nadenken. Natuurlijk doe ik mee!

Hier mogen de kinderen lekker iets maken met chocolade. En daarna natuurlijk zelf lekker opeten met papa en mama en je vriendjes

Yes!!! Ook gaaf. Hier mag je met je ouders en uiteraard een vriendje erbij lekker je eigen pannenkoeken maken en versieren en uiteraard opeten. Ook de mislukte!

Party Bowling Westland

Partybowling Westland

Plukkerij Framblij

Plukkerij Framblij

Politie Westland

Politie Bureau Westland

Pure Passie

Pure Passie

Ja, natuurlijk weten jullie wel wat bowlen is. Maar hebben jullie ooit achter mogen kijken wat er nou gebeurt met die kegels en ballen? Ik zal het vertellen …. Nee, doe ik niet. Alles word je uitgelegd als je er bent, mits je de bal kan optillen want je mag natuurlijk ook zelf even bowlen!

Gezellig frambozen plukken en uiteraard met drinken erbij. Limonade of voor de dametjes een kopje thee. Je kunt er knuffelen met de rondhuppelende konijntjes en ben jij daar te stoer voor dan is er ook een speeltuintje!

Politiebureau Westland wil samen met jou op pad. Kijken achter de schermen bij het werk van de politie. Wie weet mag je wel een stukje meerijden in een echte politieauto!

Wil jij de uitdaging met de Chef kok aan gaan om te kijken wie beter kan koken? Ok laat maar zien dan! Pure Passie daagt je uit!

R2 Transport

r2transport

Radio Centraal Den Haag

Radio Centraal Den Haag

Studio Lianna

Schoonheidsbehandeling

Tennisclub Honselersdijk

Tennisclub Honselersdijk

Met stoere vrachtwagens puin rijden…. dat is pas gaaf!

Lekker even Radio DJ spelen bij een echte radio zender. Dat is best gaaf!

Jeetje mama wat zie je er moe uit van al dat gerèn naar het ziekenhuis. Papa zegt het ook al. Weet je wat? Ik ga u eens een lekkere schoonheidsbehandeling geven samen met Lianne. Misschien krijg ik zelf ook wel een maskertje?

Wimbledon zal nooit meer hetzelfde zijn , als deze kanjers een clinic of les hebben gehad bij Tennis Club Honselerdijk. Racket vast en gaan……..en uiteraard papa of mama verslaan!

Van der Ende Racing

Kinderfeestje karten

Veenman Infra

veenman infra

Vogelopvang De Houtsnip

Vogelopvang De Houtsnip

Westbeach

Surfles_Westland_Monster_Westbeach

Karten of lasergamen? Van der Ende racing wil jou graag leren om met zo’n supersnelle kart te rijden of wat dacht je van lasergamen. Vet gaaf!

Op een graafmachine of een tractor zitten? Of gewoon een berg grond verplaatsen met een shovel? Kom maar op Bob de bouwers, bij Veenman Westland kan dit!

Zuster of Broeder spelen is best gaaf. Dit keer niet voor mensen, maar voor zieke vogels en vogels die onder de smurrie zitten die helaas in zee drijft. Ook moeten sommige vogels nog wel gevoerd worden, maar dat gaat ook goed komen. Zwanen zijn wel groot, dus die doen ze zelf maar!

Strandjutten …… Wat is dat nou weer? Nou,dat word je wel even geleerd,dat is niet zo moeilijk. Maar…….wie gaat de schat vinden op het strand? Jijzelf, je zus, je broer of je vriendjes?

Westlands Oldtimers

Westland Oldtimers

Westlandse Molens

Molen de Vier winden

Gezellig in een oldtimer rondrijden is best wel stoer natuurlijk…. Westland Oldtimers gaat dit regelen.

Gaaf!….Een keer mee met een echte Molenaar of boven op de molen staan terwijl hij hard draait en natuurlijk ook meehelpen met malen. Molen Windlust doet mee en ik denk dat alle andere Westlandse molens ook mee doen.

Vraag je wens aan met onze Wensen-samensteller!

  • Jouw wens
  • Jouw gegevens
  • Gegevens van je ouders
  • Opmerkingen

Welke wens wil jij graag in vervulling laten gaan?

Laat ons weten hoe wij jou en je ouders kunnen bereiken.

Hoe heet jij?

Wat is je adres?

Wat is je postcode?

In welke stad woon je?

Hoe oud ben je?

We willen nog even weten wie je ouders zijn, roep ze maar eens...

Naam papa

Naam mama

Telefoonnummer van een van je ouders

E-mailadres van je ouders

Waarom wilt u uw kind deze wens geven?

Gaat u akkoord met onze voorwaarden?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat ze dan hier achter.