Voltooide wensen

Een heus piratenfeest werd de dag van Tymon

By oktober 25, 2016No Comments

Zondag 23 oktober was het de dag van Tymon. Tymon is een stoere kanjer die vecht tegen Leukemie. Toen wij zijn moeder Anna vroegen wat hij leuk vond vertelde zij dat hij heel graag een piratenfeest zou willen geven. Dus gingen wij aan de slag. Simone van Kids Party at home had al heel lang plannen om een themakist piraten te maken dus die heeft ze nu daadwerkelijk gemaakt. Met behulp van de decoraties, spelletjes en het draaiboek konden wij dus aan de slag.


Trui voor TymonAnna en Tymon hebben zelf 4 vriendjes en 2 vriendinnetjes uitgenodigd die gezellig met hun ouders kwamen. De kids konden aanschuiven aan de piratentafel klaar voor limonade en taart. Anouk van Anouk’s little bakery bood aan een echte piratentaart te maken. Hij was prachtig en heerlijk. De kids schrokken wel in eerste instantie want ze dachten dat er zand op de taart lag maar Anouk vertelde dat dit gekleurde suiker was, maar het leek idd net echt zand. Voor Tymon hadden we nog een klein kadootje gemaakt door Xandra van Xandra Creatief, een tshirt met mooie superhelden op zijn buik. Hierna was het tijd voor spelletjes maar dat duurde niet lang want Tiffany kwam binnen.


Alle kids werden geschminkt door Tiffany van Bloens als piraat en de meisjes al piratenprinsesje. Wat de kids geweldig vonden is dat Tiffany als een echte piraat gekleed kwam, ze zag er geweldig uit!!.


Tussen het smincken door werden de spelletjes volop gedaan en heerlijk gekleurd. Nadat alle kids geschminkt waren was het tijd voor de volgende verrassing. Echte piraten hebben een papegaai op hun schouder dus was het papegaaien tijd. Esmeralda kwam met Ozzy, een echte blauw/gele ara!!!! Hij klom bij de kids op hun arm of schouder en bleef daar zitten. Nadat alle fotoos gemaakt waren was het tijd om te gaan eten…. wat is er leuker als een tafel waar de patat gewoon op gegooid word, met kroketten, frikandellen en kipnuggets en lekker met je handen eten.


Na het eten was het feestje afgelopen. Op zulke momenten merk je dat de kinderen ziek zijn, ze zijn moe en het is gewoon klaar dan.

Al met al hebben we een heerlijke middag gehad en als we naar de kindergezichtjes keken vonden de kids het ook absoluut een geslaagd feestje.


Tymon veel sterkteWij van Stichting Westlands Hoop wensen Tymon de komende tijd heel veel sterkte met de volgende chemokuur, we zijn trots dat we je hebben leren kennen stoere piraat Tymon en lieve mama Anna. We hebben het met heel veel liefde gedaan.


Ook willen we speciale dank zeggen tegen:


Simone van https://www.facebook.com/kidspartyathome.nl/…
Esmeralda van der Bruggen en natuurlijk Ozzy
Anouk van https://www.facebook.com/anoukslittlebakery/…
Xandra van https://www.facebook.com/Xan-Creatief-1750746095159154/…
Tiffany van https://www.facebook.com/bloens1/?ref=page_internal

en natuurlijk sponsoren als de Bernadetteschool in Naaldwijk en CBS De Ouverture​ ook uit Naaldwijk. Dit feestje is mede dankzij hen een succes geworden.

Dank jullie wel!!!!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.