Voltooide wensen

De wens van JayJay

By februari 7, 2016No Comments

JayJay als prinsesNadat JayJay een aantal weken geleden een echte prinsessenjurk mocht uitkiezen bij de Verkleedkist en deze speciaal voor haar gemaakt was, was het eindelijk zover. Als je 4 jaar bent en eindelijk een echte prinsessenjurk krijgt is wachten echt een drama.

Samen met mama en Charline haar grote zus kwam JayJay al kwebbelend aangewandeld, en gekwebbeld heeft ze de rest van de tijd. Vlak daarna kwam Ariette ook met DE JURK en een toverkoffer om JayJay echt tot prinses om te toveren. De jurk aan, staf in haar hand, tasje aan haar arm en nadat haar haren en make up gedaan waren ook haar kroontje op en de kleine prinses was klaar voor de foto sessie.

In de studio hadden we nog een verrassing, daar stond namelijk een echt roze prinsessenstoel!!!! Omdat het allemaal best spannend was begonnen we met zus Charline in de stoel. Nadat JayJay gewend was had ze niemand meer nodig en zat ze als volleerd prinses in de stoel alsof ze nooit anders had gedaan.

Na de shoot de mooie jurk weer uit want het was tijd voor de laatste verrassing van de dag….TOSTI’S!!! . Na alle drukte was het tijd om naar huis te gaan en om te nagenieten van de jurk en de tosti’s. We hopen dat JayJay er nog lang plezier van de jurk en deze herinnering zal hebben!

Met dank aan Ariette van “In De Verkleedkist” uit Honselersdijk voor de visagie en de prachtige jurk en Leonie voor de heerlijke tosti’s!

In De Verkleedkist

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.