Nieuws

Buitenspeeldag in Honselersdijk was een groot succes!

By juni 17, 2017No Comments

Woensdag 14 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse Nationale Buitenspeeldag plaats. In heel Nederland werden die dag buitenspeelactiviteiten georganiseerd.

Het doel van deze dag is om alle kinderen te stimuleren om naar buiten te gaan.Deze dag wordt georganiseerd door Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon. Het kanaal van Nickelodeon gaat tijdens de Buitenspeeldag ’s middags vanaf 13:00 uur op zwart.Ook Westlands Hoop organiseerde op een veld naast de Tennisbaan in Honselersdijk een fantastische buitenspeeldag.

Verschillende soorten activiteiten werden ondernomen en ook aan muziek was er deze dag gedacht. Je kong spingen op de springkussens, er was een stormbaan, een plek voor voetbalschieten, en je kon er stelten lopen.Maar er was nog veel meer te doen tijdens deze fantastische middag georganiseerd door Westlands Hoop.

Zo kon je met een speciale kaart punten winnen met alle verschillende activiteiten.Door de Albert Heijn in Honselersdijk zijn er diverse versnaperingen mogelijk gemaakt en de dag stond in het teken van groente en fruit.Al met al was deze buitenspeeldag een groot succes en kwamen er 163 kinderen langs!

Kom jij volgend jaar ook?! 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.